Over ons

Nicky en Simone…. Fout, Feest en Humor!

“Deze twee Toppers weten elke tent op z’n kop te zetten met hun aanstekelijke mix van Hollandse meezingers en spetterende dancemedleys”

Gerard J.

Feestend Nederland, zijn jullie er klaar voor? The roof is on fire, als rasentertainers Nicky en Simone van de partij zijn.

Guilty pleasures heeft iedereen, foute liedjes die in je hoofd blijven rondspoken en die je eigenlijk keihard wil meezingen. De tijd van stiekem is voorbij want met deze entertainers Nicky & Simone, worden de lekkerste guilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd. Er mag zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen.

BOEK NU!

Foute Nederlandse meezingers, Engelse disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feesttentenrepertoire, dit zangduo draait hun gemanicuurde handen er niet voor om.

Met ‘de Woonboot’, op zijn Antilliaans met ‘Kleine wasjes/Grote wasjes’, uit je plaat met ‘I will survive’ en dansen op de ‘Macarena’. Dit alles live gezongen door twee heerlijke dames met uitstraling en een hilarische dosis humor. En als je de danswedstrijd wint, dan win je een fantastische prijs!

Uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals, een Gooische avond, een bingo en bedrijfsfeesten.